Stationsplein 30, 1382AD Weesp
+31 (0)2 9448 3355

De partner voor uw CE-certificaat

Aanpak Certification Experts

Met de eenwording van Europa werden ook Europese regels opgesteld met betrekking tot productveiligheid. Tegenwoordig valt 60% van alle producten onder de Conformité Européenne (CE) regels en vereist CE-markering.

De CE-wetgeving is uitgewerkt in duizenden verschillende normen en al snel bleek dat er behoefte was aan een partij om duidelijkheid te scheppen. Certification Experts werd opgericht om de technische en juridische kennis bijeen te brengen welke noodzakelijk is voor complete certificering van producten.

De oprichting van Certification Experts is al weer decennia geleden. Ondertussen bieden we ook ondersteuning op het gebied van internationale productregelgeving. Denk bijvoorbeeld aan Amerikaanse en Chinese regelgeving op het gebied van productveiligheid. Elk bedrijf is welkom bij Certification Experts. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen MKB of multinationals; op elk bedrijf zijn immers dezelfde wetten van toepassing met betrekking tot productcertificering.

Helpdesk

De gratis hulp- en informatiedesk van Certification Experts is voor velen het eerste aanspreekpunt in de zoektocht naar antwoorden met betrekking tot het op de markt brengen van producten. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op het verkopen van bestaande producten in Europa, producten die binnen Europa worden gemaakt of producten in de ontwikkelingsfase.

Het is in strijd met Europese wetgeving om een onjuist CE-certificaat op een product te hebben. Een juiste certificering is daarom erg belangrijk. Voor veel van onze klanten begint het dus bij de vraag of en zo ja, welk certificaat vereist is voor een product.

We nodigen u ook graag uit om contact op te nemen met de helpdesk voor algemene of specifieke vragen rondom certificering van uw product. Binnen 24 uur ontvangt u doorgaans een reactie op uw bericht en telefonisch wordt u nog sneller geholpen.

Dienstverlening

Naast deze dienstverlening voorziet Certification Experts ook in het uitvoeren van (delen van) de CE-certificering van producten. We hebben experts om elk type product te certificeren. Ook zorgen we dat u daadwerkelijk het benodigde CE-certificaat en de juridisch correct opgestelde verklaring van overeenstemming verkrijgt.

U kunt bij ons terecht voor productcertificering en ondersteuning bij juridische vraagstukken. Daarnaast treden we ook op als gemachtigd vertegenwoordiger voor fabrikanten.

Neem contact op met onze hulp- en informatiedesk of verdiep u verder in onze diensten.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt  u contact met één van onze experts?

Stuur een bericht

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over product certificering

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen over CE-Markering