Stationsplein 30, 1382AD Weesp
+31 (0)2 9448 3355

Eenvoudig CE-markering aanvragen

CE-Markering

Ruim de meerderheid van de producten die verkocht worden in Europa moet voldoen aan de eisen productveiligheid. Om aan te tonen dat een product veilig is voor de gebruiker, is CE-markering vereist. CE-markering toont aan dat het product is getest en veilig bevonden om uitgebracht te worden op de Europese markt.

Het aanbrengen van CE-markering is een specialiteit van Certification Experts. Met de opgebouwde kennis over ruim 25 jaar, kunnen we de certificering van u overnemen voor elk producttype.

We kiezen er bewust voor om een team van technisch specialisten en juristen op elke certificering te zetten. Zowel technisch inzicht als juridische kennis zijn essentieel voor een correcte markering en natuurlijk een veilig product.

Onze juristen bekijken welke normen van toepassing zijn op uw product. De technische onderzoeken worden door onze technisch deskundigen op locatie uitgevoerd voor grote machines of installaties. Kleinere producten kunt u naar ons opsturen. We zorgen ervoor dat uw certificering altijd voldoet aan de laatste versie van de CE-richtlijnen en normen.

Aandachtspunten

De CE-richtlijnen en normen wordt geregeld aangepast en veranderd. Het bijhouden van alle wijzigingen is een dagtaak die we graag van u overnemen. Een machine moet bijvoorbeeld voldoen aan ongeveer 25 verschillende normen en richtlijnen over onder andere elektriciteit, straling en drukleidingen.

Niet alleen vinden er regelmatig wijzigingen plaats, het is ook belangrijk om de juiste normen en richtlijnen te gebruiken voor uw product. Het is zelfs verboden om CE-certificering aan te brengen op een product als niet de juiste normen en richtlijnen gebruikt zijn.

Het proces van certificeren begint dus met het beantwoorden van de vraag welke richtlijnen en normen van toepassing zijn. Het komt ook voor dat er geen CE-certificaat vereist is voor het product. Als een certificaat nodig is, ontvangt u een voorstel (inclusief kosten) voor het certificeren van uw product. Wij staan garant voor een succesvolle certificering zodat u uw product daadwerkelijk met CE-markering op de Europese markt kan brengen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt  u contact met één van onze experts?

Stuur een bericht

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over product certificering

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen over CE-Markering