Stationsplein 30, 1382AD Weesp
+31 (0)2 9448 3355

Wat kost CE-markering

Kosten CE-Markering

In beginsel hangen de kosten van CE-markering af van het product dat gecertificeerd moet worden. Kleine elektronische apparaten zijn goedkoper om te certificeren dan complexe machines, waarbij potentieel meer risico aanwezig is.

Onze deskundigen beoordelen welke Europese wetgeving van toepassing is op uw product, de route die gevolgd moet worden om een certificaat te verkrijgen en de kosten van de certificering.

Na een eerste beoordeling ontvangt u een op maat gemaakte offerte voor de certificering van uw product. Ook als het product al buiten Europa is gecertificeerd, kan aanvullende markering vereist zijn voor de Europese markt.

Doordat wij zowel technische specialisten als juristen in huis hebben, kunnen we de volledige certificering voor u regelen. We zijn transparant over de kosten en zorgen dat u daadwerkelijk certificering verkrijgt.

Op grond van de productinformatie kunnen de specialisten van Certification Experts u snel voorzien van een prijsopgave en een tijdsbestek voor de certificering. Voor een snelle afwikkeling van uw aanvraag hebben we de volgende informatie nodig:

  1. Foto’s of tekeningen van het product dat gecertificeerd moet worden;
  2. Een omschrijving van het beoogd gebruik van het product;
  3. Algemene technische specificaties van het product;
  4. Indien beschikbaar, testrapporten, certificaten en overige product gerelateerde documenten.

Ook als uw product al gecertificeerd is en u slechts een controle wenst, kunt u contact met ons opnemen. We bieden volledige productcertificering, maar ook alleen een technische controle of juridische hulp bij problemen.

Neem contact op met de helpdesk voor een aanvraag of bekijk onze aanpak.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt  u contact met één van onze experts?

Stuur een bericht

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over product certificering

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen over CE-Markering